Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης
Κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

Σε εξαιρετικό παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Εμπόρων των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Φθιώτιδας, πρωτοβάθμιων σωματείων και των εργαζομένων του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ελλάδος, στο Λάρισας.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ.Καββαθάς, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους ατομική και οικογενειακή ευημερία, τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να εργαστούν προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός εθνικού σχεδίου για την και την παραγωγική ανασυγκρότηση με κίνητρα για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα -δαπάνες νοικοκυριών της επικράτειας για το τονίζουν την ανάγκη να παρασχεθεί επιπρόσθετος δημοσιονομικός χώρος και χρόνος στην ελληνική οικονομία, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την τόνωση της επενδυτικής ζήτησης και της απασχόλησης.

Σύντομο χαιρετισμό προς του παρευρισκόμενους και τις ευχές τους για καλή χρονιά απεύθυναν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Χ. Καλομπάτσιος, αντιπεριφερειάρχης Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού, εκ μέρους του Δήμου Λάρισας ο Γ. Σούλτης, Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας και ο βουλευτής Λάρισας Ν. Παπαδόπουλος.

Τις ευχές το να αποτελέσει αφετηρία μιας νέας δημιουργικής και αναπτυξιακής περιόδου απέστειλε ο βουλευτής Λάρισας Μ.Χαρακόπουλος ο οποίος λόγω βεβαρημένου πολιτικού προγράμματος δεν παρευρέθη στην εκδήλωση.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ο βουλευτής Λάρισας Χ. Κέλλας απέστειλες τις ευχές του για και ευημερία.

Ο υπεύθυνος του Παραρτήματος Θεσσαλίας και οικοδεσπότης της βραδιάς Τρύφωνας Πλαστάρας απέστειλε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, ο οποίος ήταν απών λόγω υποχρεώσεων και τον οποίο ευχαρίστησε για την παραχώρηση της αίθουσας του επιμελητηρίου αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας που έχει οικοδομηθεί μεταξύ των δύο φορέων.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την έμπρακτη υποστήριξή τους προς το έργο και τις δράσεις που αναπτύσσει το ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στην Θεσσαλίας και τόνισε ότι οι δομές και το ανθρώπινο δυναμικό του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι πάντοτε στη διάθεση πληροφόρησης του κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη και εμπόρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση