Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης
Κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

Σε εξαιρετικό κλίμα παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Φθιώτιδας, πρωτοβάθμιων σωματείων και των εργαζομένων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ.Καββαθάς, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους ατομική και οικογενειακή ευημερία, τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να εργαστούν προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός εθνικού σχεδίου για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση με κίνητρα για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα -δαπάνες νοικοκυριών της επικράτειας για το 2016 τονίζουν την ανάγκη να παρασχεθεί επιπρόσθετος δημοσιονομικός χώρος και χρόνος στην ελληνική οικονομία, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την τόνωση της επενδυτικής ζήτησης και της απασχόλησης.

Σύντομο χαιρετισμό προς του παρευρισκόμενους και τις ευχές τους για καλή χρονιά απεύθυναν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Χ. Καλομπάτσιος, αντιπεριφερειάρχης Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού, εκ μέρους του Δήμου Λάρισας ο Γ. Σούλτης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας και ο βουλευτής Λάρισας Ν. Παπαδόπουλος.

Τις ευχές το νέο έτος να αποτελέσει αφετηρία μιας νέας δημιουργικής και αναπτυξιακής περιόδου απέστειλε ο βουλευτής Λάρισας Μ.Χαρακόπουλος ο οποίος λόγω βεβαρημένου πολιτικού προγράμματος δεν παρευρέθη στην εκδήλωση.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ο βουλευτής Λάρισας Χ. Κέλλας απέστειλες τις ευχές του για υγεία και ευημερία.

Ο υπεύθυνος του Παραρτήματος Θεσσαλίας και οικοδεσπότης της βραδιάς Τρύφωνας Πλαστάρας απέστειλε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, ο οποίος ήταν απών λόγω υποχρεώσεων και τον οποίο ευχαρίστησε για την παραχώρηση της αίθουσας του επιμελητηρίου αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας που έχει οικοδομηθεί μεταξύ των δύο φορέων.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την έμπρακτη υποστήριξή τους προς το έργο και τις δράσεις που αναπτύσσει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Θεσσαλίας και τόνισε ότι οι δομές και το ανθρώπινο δυναμικό του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι πάντοτε στη διάθεση πληροφόρησης του κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη και εμπόρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση