Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη αλβανού για κλοπές στην Λάρισα
Σύλληψη αλβανού για κλοπές στην Λάρισα

Σύλληψη αλβανού για κλοπές στην Λάρισα

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος ς Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες (09-12-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 47χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο 47χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε επιβατικό , ιδιοκτησίας του και να μεταφέρει με τρέιλερ ένα εξάρτημα αντλίας ύδατος και ένα μοτέρ, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από αντλιοστάσιο 66χρονου .

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς το χρονικό διάστημα από (25-06-2014) έως (06-12-2015) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας είχε αφαιρέσει από ξυλουργείο και δύο οικίες ισάριθμων ημεδαπών διάφορα ηλεκτρικά , εξαρτήματα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Το προαναφερόμενο όχημα, το τρέιλερ, καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS CAMERA

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση