Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Kλειστά σχολεία σε Λάρισα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη λόγω κακοκαιρίας
Kλειστά σχολεία σε Λάρισα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη λόγω κακοκαιρίας

Kλειστά σχολεία σε Λάρισα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη λόγω κακοκαιρίας

Κλειστές θα παραμείνουν ορισμένες σχολικές μονάδες στο νομό Λάρισας, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Σήμερα, για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των δεν λειτούργησε το δημοτικό σχολείο στο Βλαχογιάννι της Ελασσόνας. Επίσης, λόγω ροής νερού μέσα στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, σταμάτησαν σήμερα τα μαθήματα.

Επιπλέον, για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν αύριο και τα δημοτικά σχολεία στη Μελιβοία και στο Στόμιο, του Δήμου Αγιάς, καθώς και τα νηπιαγωγεία σε Στόμιο, Αγιόκαμπο, Μελιβοία.

Ομοίως, την της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, αποφάσισαν οι δήμαρχοι των τριών νησιών, λόγω έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, ο Ζακύνθου καλεί τους να μην βγάζουν σκουπίδια στους δρόμους, ώστε να μην επιδεινωθεί η ήδη δύσκολη κατάσταση που έχει φέρει η κακοκαιρία. «Λόγω της συνεχιζόμενης διάρκειας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της περιορισμένης -για τους γνωστούς λόγους- αποκομιδής των απορριμμάτων, τίθεται σε επιφυλακή όλο το προσωπικό του Δήμου έως και την , 19/11/», αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Όπως αναφέρει ο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, θα είναι σε επιφυλακή όλα τα επίμαχα 24ωρα, ενώ καλεί τους , έως την 19/11/ να μη βγάζουν στους δρόμους και στους κάδους ογκώδη ή , «δεδομένου ότι έχουμε και την εμπειρία των πλημμυρικών φαινομένων του προηγούμενου χειμώνα».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση