Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Kλείνουν προσωρινά οι σήραγγες των Τεμπών
Kλείνουν προσωρινά οι σήραγγες των Τεμπών

Kλείνουν προσωρινά οι σήραγγες των Τεμπών

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και με στόχο την ομαλή εκτέλεση – πρόοδο των εργασιών που απαιτούνται για τη – αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1, T2 επί του Αυτοκινητοδρόμου Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι, στο τμήμα από τον Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές , αύριο Τρίτη (24-04-) και από 22:00΄ έως 06:00΄ της επομένης.

 

Συγκεκριμένα:

(α).Ολικό αποκλεισμό της των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στις δύο (2) κατευθύνσεις κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (χ/θ 400,265) Α.Θ.Ε. και

(β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (νέα Φ/Θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των -Πιερίας.

– Πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα πρέπει να αποκλεισθούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Ευαγγελισμός -Διοικητικά όρια με – Πιερίας, τουλάχιστον από ώρα 20:00΄, ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη του αποκλειόμενου τμήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση