Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Kλείνουν προσωρινά οι σήραγγες των Τεμπών
Kλείνουν προσωρινά οι σήραγγες των Τεμπών

Kλείνουν προσωρινά οι σήραγγες των Τεμπών

Με της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και με στόχο την ομαλή εκτέλεση – πρόοδο των εργασιών που απαιτούνται για τη – αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1, T2 επί του Αυτοκινητοδρόμου – Εύζωνοι, στο τμήμα από τον Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αύριο Τρίτη (24-04-2018) και από 22:00΄ έως 06:00΄ της επομένης.

 

Συγκεκριμένα:

(α).Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στις δύο (2) κατευθύνσεις κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (χ/θ 400,265) Α.Θ.Ε. και

(β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς .

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – ), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (νέα Φ/Θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας-Πιερίας.

– Πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα πρέπει να αποκλεισθούν οι υφιστάμενοι στάθμευσης του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα -Διοικητικά όρια με Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας, τουλάχιστον από 20:00΄, ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη του αποκλειόμενου τμήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση