Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα  Τέμπη λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Με πόφση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στα Τέμπη Λάρισας, σήμερα Σάββατο (13-02-) από ώρα 12.00' έως ώρα 18.00' , απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Π.Α.Θ.Ε. από την χ/θ 365+477 (Κόμβος Γυρτώνης) μέχρι την χ/θ 390+700 (διασταύρωση Στομίου).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα Ι.Χ.Ε. , φορτηγά και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ υ (χ/θ 312+000) προς την Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας και στη συνέχεια:
– είτε θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 351+000) και εν συνεχεία από τον Κόμβο Γυρτώνης (χ/θ 365+550) θα κατευθύνονται προς την Ε.Ο. Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – ς – Εγνατία Οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Κόμβου Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500).
– είτε μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα κατευθύνονται στην Ε.Ο. Λάρισας– Τρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  1. Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500) προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – και από εκεί:
  • είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα κινούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και ακολούθως θα εξέρχονται του ΠΑΘΕ στον Κόμβο Πλατυκάμπου, θα κατευθύνονται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Α/Κ υ.
  • είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων – Λάρισας και εν συνεχεία, θα κινούνται στην περιφερειακή οδό Λάρισας – Τρικάλων, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, την Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου προς κόμβο Βελεστίνου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Α/Κ Βελεστίνου.

  1. Τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη και Πιερία, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Στομίου (χ/θ 393+300) και μέσω της Επ.Ο. Ομολίου – Στομίου – Βελίκας – Αγιοκάμπου – Αγιάς και της Επ.Ο. Αγιάς – Λάρισας θα οδηγούνται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Α/Κ Βελεστίνου.

  2. Όλα τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που θα προέρχονται από – Πλαταμώνα, θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω ς, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Λάρισας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683190, 2410-683169, 2410-683176, 2410-741453.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση