Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Καφενείο με “φρουτάκια” στη Λαρισα
Καφενείο με “φρουτάκια” στη Λαρισα

Καφενείο με “φρουτάκια” στη Λαρισα

Kαφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά εντοπίστηκε χθες (26-06-2015) το βράδυ στη Λάρισα από την .

σαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 53χρονος Λαρισαίος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και πέντε άτομα, τρεις Λαρισαίοι, ηλικίας 70, 67 και 58 ετών, ένας 37χρονος Αλβανός και ένας 50χρονος Ρουμάνος.

Επιπλέον, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, καθώς και ένας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξς παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυ πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος να διοργανώνει τη δι του τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα με διασυνδεδεμέ σ' αυτόν άλλους έντεκα ηλεκτρονικούς υπο, στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Επίσης, κατελήφθησαν οι έξι άτομα να συμμετέχουν ως παίκτες στη διεξ του ανωτέρω τυχερού παιγνίου, σε ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ο ένας από τους οποίους αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν:

• 12 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,

• ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών,

• πλήθος παραστατικών χρηματικών συναλλαγών και αποδείξεων προπληρωμένων καρτών και

• το συνολικό χρηματικό ποσό των (505) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Το προανακριτικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση