Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»
Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»

Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»

Στην βράβευσης από το  Επιμελητήριο Λάρισας

 «Η υγειονομική κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει την πύλη προς μια πιο ανθεκτική, δίκαιη και ασφαλή κοινωνία. Χρειαζόμαστε ένα νέο, καλύτερο κόσμο με σύμπνοια, αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και ενσυναίσθηση για να πετύχουμε πολλά περισσότερα και κυρίως την επιστροφή της κοινωνίας στη φυσική της ισορροπία» ήταν το μήνυμα που έστειλε  ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στη διαδικτυακή του Επιμελητηρίου Λάρισας, στη διάρκεια της οποίας  βραβεύτηκε για «τη διαρκή του στήριξη στην τοπική επιχειρηματικότητα».

«Ο περιορισμός της νόσου του -19  αποτελεί προϋπόθεση για την οικονομική αφού η πανδημία έχει πλήξει τα θεμέλια της οικονομικής ζωής.

Η οικονομία» υπογράμμισε  ο περιφερειάρχης «χρειάζεται να επανασχεδιαστεί από ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί στην προώθηση της βιωσιμότητας, για να μην επιστρέψουμε στον κόσμο που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής.

Ζούμε  σε μια αναθεωρητική εποχή, βαδίζουμε προς  ένα μετασχηματισμό της οικονομίας και χρειάζεται  να αναπτύξουμε -όπως το ανθρώπινο σώμα αποκτά ανοσία-, αντοχή απέναντι στις κρίσεις, είτε είναι υγειονομικές, είτε περιβαλλοντικές, είτε οικονομικές.

Ο  κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο Σχέδιο και τα  προγράμματα της Περιφέρειας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας  και  τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή να σε βραβεύουν άνθρωποι που παράγουν και δημιουργούν προστιθεμένη περιφερειακή αξία.

Σας συγχαίρω γιατί  στις πιο δύσκολες στιγμές, συνεχίζετε να παράγετε, να εκσυγχρονίζεστε, να καινοτομείτε και να δημιουργείτε νέες επιχειρήσεις».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση