Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»
Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»

Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»

Στην βράβευσης από το  Επιμελητήριο Λάρισας

 «Η υγειονομική κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει την πύλη προς μια πιο ανθεκτική, δίκαιη και ασφαλή κοινωνία. Χρειαζόμαστε ένα νέο, καλύτερο κόσμο με σύμπνοια, αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και ενσυναίσθηση για να πετύχουμε πολλά περισσότερα και κυρίως την της κοινωνίας στη φυσική της ισορροπία» ήταν το μήνυμα που έστειλε  ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας στη διαδικτυακή του Επιμελητηρίου Λάρισας, στη διάρκεια της οποίας  βραβεύτηκε για «τη διαρκή του στήριξη στην τοπική επιχειρηματικότητα».

«Ο περιορισμός της νόσου του -19  αποτελεί προϋπόθεση για την οικονομική αφού η πανδημία έχει πλήξει τα θεμέλια της οικονομικής ζωής.

Η » υπογράμμισε  ο περιφερειάρχης «χρειάζεται να επανασχεδιαστεί από ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί στην προώθηση της βιωσιμότητας, για να μην επιστρέψουμε στον κόσμο που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής.

Ζούμε  σε μια αναθεωρητική εποχή, βαδίζουμε προς  ένα μετασχηματισμό της οικονομίας και χρειάζεται  να αναπτύξουμε -όπως το ανθρώπινο σώμα αποκτά -, αντοχή απέναντι στις κρίσεις, είτε είναι υγειονομικές, είτε περιβαλλοντικές, είτε οικονομικές.

Ο  κ. αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο Σχέδιο και τα  προγράμματα της Περιφέρειας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας  και  τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή να σε βραβεύουν άνθρωποι που παράγουν και δημιουργούν προστιθεμένη περιφερειακή αξία.

Σας συγχαίρω γιατί  στις πιο δύσκολες στιγμές, συνεχίζετε να παράγετε, να εκσυγχρονίζεστε, να καινοτομείτε και να δημιουργείτε νέες επιχειρήσεις».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεαρή Αυστριακή κατήγγειλε βιασμό από τέσσερα άτομα στη Σκιάθο #βιασμός - https://t.co/vNI2VlDIMn -

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

"Αλιεύοντας" την είδηση