Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»
Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»

Κ. Αγοραστός:«Η κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει πύλη προς μια πιο ανθεκτική και δίκαιη κοινωνία»

Στην εκδήλωση βράβευσης από το  Επιμελητήριο Λάρισας

 «Η υγειονομική κρίση του κορωναϊού μπορεί να αποτελέσει την πύλη προς μια πιο ανθεκτική, δίκαιη και ασφαλή . Χρειαζόμαστε ένα νέο, καλύτερο κόσμο με σύμπνοια, αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και ενσυναίσθηση για να πετύχουμε πολλά περισσότερα και κυρίως την της ς στη φυσική της ισορροπία» ήταν το που έστειλε  ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στη διαδικτυακή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας, στη διάρκεια της οποίας  βραβεύτηκε για «τη διαρκή του στήριξη στην τοπική ».

«Ο περιορισμός της νόσου του covid-19  αποτελεί προϋπόθεση για την οικονομική ανάκαμψη αφού η πανδημία έχει πλήξει τα θεμέλια της οικονομικής ζωής.

Η οικονομία» υπογράμμισε  ο «χρειάζεται να επανασχεδιαστεί από ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί στην προώθηση της ς, για να μην επιστρέψουμε στον κόσμο που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής.

Ζούμε  σε μια αναθεωρητική εποχή, βαδίζουμε προς  ένα μετασχηματισμό της οικονομίας και χρειάζεται  να αναπτύξουμε -όπως το ανθρώπινο σώμα αποκτά -, αντοχή απέναντι στις κρίσεις, είτε είναι υγειονομικές, είτε περιβαλλοντικές, είτε οικονομικές.

Ο  κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο Σχέδιο και τα  προγράμματα της Περιφέρειας για την στήριξη της ς  και  τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή να σε βραβεύουν άνθρωποι που παράγουν και δημιουργούν προστιθεμένη περιφερειακή αξία.

Σας συγχαίρω γιατί  στις πιο δύσκολες στιγμές, συνεχίζετε να παράγετε, να εκσυγχρονίζεστε, να καινοτομείτε και να δημιουργείτε νέες επιχειρήσεις».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση