Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3
Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3

Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3

Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης για την εξειδίκευση των δράσεων της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3 Θεσσαλίας, όπως αυτό διαμορφώθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας Επιχειρηματικής Ανακάλυψης που προηγήθηκε, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στο «Larissa Imperial», με έναρξης 17:00.

Κατά την διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί συζήτηση / επί του περιεχομένου του από τους συμμετέχοντες στην υπόψη διαδικασία, αλλά και οιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Αυτόνομο Γραφείο RIS3 στο πλαίσιο των προπαρασκευαστικών δράσεων για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3).

Τα πορίσματα της Ημερίδας θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να συνταχθεί το τελικό Σχέδιο Δράσης της RIS3 Θεσσαλίας το οποίο αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την ολοκλήρωση της και βασική εισροή για την έκδοση των σχετικών προσκλήσεων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014 – 2020 αλλά και για την πόρων από τα σχετικά Τομεακά Επιχειρησιακά .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση