Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3
Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3

Ημερίδα παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3

Ημερίδ προυσίασης του Σχεδίου Δράσης για την εξειδίκευση των δράσεων της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Θεσσαλίας – RIS3 Θεσσαλίας, όπως αυτό διαμορφώθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας Επιχειρηματικής Ανακάλυψης που προηγήθηκε, θα πραγματοποιηθεί στη σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στο «Larissa Imperial», με ώρα έναρξης 17:00.

Κατά την διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί συζήτηση / επί του περιεχομένου του από τους συμμετέχοντες στην υπόψη διαδικασία, αλλά και οιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Αυτόνομο ραφείο RIS3 στο πλαίσιο των προπαρασκευαστικών δράσεων για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3).

Τα πορίσματα της Ημερίδας θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να συνταχθεί το τελικό Σχέδιο Δράσης της RIS3 Θεσσαλίας το οποίο αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την ολο της και βασική εισροή για την έκδοση των σχετικών προσκλήσεων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014 – 2020 αλλά και για την δδίκηση πόρων από τα σχετικά Τομεακά Επιχειρησιακά .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση