Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Οι Μαραθωνοδρόμοι τίμησαν τον Κώστα Αγοραστό
Οι Μαραθωνοδρόμοι τίμησαν τον Κώστα Αγοραστό

Οι Μαραθωνοδρόμοι τίμησαν τον Κώστα Αγοραστό

Εκτιμώντς τη διρκή προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στη διοργάνωση κάθε χρόνο του Ιπποκράτειου Αγώνα Δρόμου που διεξάγεται στη Λάρισα, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων της περιοχής, απένειμε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τιμητική πλακέτα.

Μάλιστα, η φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αλλά και ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας τις 1250 σε ενηλίκους αλλά και μικρά παιδιά.

Από την πλευρά του κ. ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου σημειώνοντας πως «στηρίζουμε χρόνια τ τους μαραθωνος γιατί πιστεύουμε ότι επιτελούν ένα σπουδαίο έργο για όλες τις ηλικίες. Ήταν ένας αγώνας για ανθρώπους κάθε ηλικίας χωρίς κόστος για τους ίδιους, μέσα στην πόλη, δίπλα από πολλά αξιοθέατα, χρήσιμος στον αθλητισμό.

Σε μία δύσκολη περίοδο συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και τους ανθρώπους που έχουν αγάπη, μεράκι και πίστη σε αυτό που κάνουν, γιατί μόνον έτσι οι κοινωνίες μας οδηγούνται μπροστά. Από συλλόγους που αγαπούν και έχουν προσήλωση σ' αυτό που κάνουν και κάθε χρόνο δείχνουν και κάτι καλύτερο».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας κ. Απόστολος ούλας δήλωσε τα εξής: «με τη δική σας στήριξη κύριε Περιφερειάρχη, τα καταφέραμε και φέτος. Είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, 850 άτομα στα 10 χιλιόμετρα και περισσότερα από 450 παιδάκια. Πάνω από 1250 άτομα απόλαυσαν τη διαδρομή και το αρχαίο θέατρο της Βενιζέλου το οποίο ήταν η εκκίνηση και ο τερματισμός. Συμμετείχαν επίσης και πολλοί αθλητές εκτός Λάρισας, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα της πόλης που είδαμε.

Ο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη μας, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Πέραν του κ. ούλα από πλευράς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων στο γραφείο του Περιφερειάρχη παρέστησαν επίσης τα μέλη κ.κ. Ιωάννης Γκισάκης και ίκος Γούλας.

Εκτός της τιμητικής πλακέτας, στον κ. Αγοραστό δόθηκαν τιμής ένεκεν η φανέλα και το συμμετοχής στον φετινό Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση