Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας των αποστολών του 3ου διεθνούς φεστιβάλ παραδοσιακών χορών
Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας των αποστολών του 3ου διεθνούς φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας των αποστολών του 3ου διεθνούς φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Θεσσαλίας πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των αποστολών, που συμμετέχουν στο 3ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών (στη μνήμη Αστ. Καντώνια) που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας.

 

Τα μέλη των αποστολών υποδέχθηκαν οι αντι Χρήστος Καλομπάτσιος και Θανάσης Παιδής καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος  Μαρία Μαμάρα.

 

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Σαμαριναίων Λάρισας & Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» και την Θεσσαλίας και υποστηρίζεται από το Δήμο Λαρισαίων.

 

Θα παρουσιαστούν χοροί από την Τουρκία (Folklor Kurumu – Κων/πολη), το Μαυροβούνιο (“Oro” Folklorni Ansambl – Ντανίλοβγκραντ) και την (Σαρακατσαναίοι Λάρισας & ς, Μ.. Βερδικούσιας «», Ακαδημία Έρευνας Παρ. Χορών Ελασσόνας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μυστιωτών Καππαδοκών Μ «ο Αγ. Βασίλειος και Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας & Περιχώρων).

 

Η γενική είσοδος είναι 2 ευρώ (παιδιά δωρεάν) και τα καθαρά της εκδήλωσης θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων στα της Μητρόπολης Λάρισας και σε συλλόγους που βοηθούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

"Αλιεύοντας" την είδηση