Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Έργο ενός 1 εκ. ευρώ για την κατασκευή του δρόμου Γόννοι – Ροδιά προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργο ενός 1 εκ. ευρώ για την κατασκευή του δρόμου Γόννοι – Ροδιά προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργο ενός 1 εκ. ευρώ για την κατασκευή του δρόμου Γόννοι – Ροδιά προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο Πρόγρμμ Δημόσιων Επενδύσεων ενέταξε το ο Περιφερειάρχης ς

Στις εργασίες ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Γόννων – Ροδιάς προχωρά η . Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός ενέκρινε την ένταξη του υ συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε του ο Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων του Δήμου Τεμπών και του Δήμου Τυρνάβου. Για εμάς κορυφαία προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Προχωράμε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου το οποίο δίνει λύσεις σε προβλήματα που αφορούν των κατοίκων των περιοχών αυτών και εντάσσονται στους στόχους μας για την .

Μόνο με τέτοιες παρεμβάσεις μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα όλων και να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και μετακινήσεων στους κατοίκους της υπαίθρου.

Δουλέψαμε σκληρά, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, σε αγαστή με τις δημοτικές αρχές των δυο Δήμων και εξασφαλίσαμε σημαντικούς πόρους και δυνατότητες για αυτό το σημαντικό έργο. Επιταχύνουμε τον βηματισμό μας προκειμένου το έργο να αποδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους πολίτες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση