Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Έργο δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σήμανσης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας
Έργο  δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σήμανσης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Έργο δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σήμανσης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας ενίσχυσης του βαθμού ασφάλειας του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρεί στη του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 200.000 για το έργο « ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου Π.Ε. Λάρισας έτους 2015- 2016».

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία τα οποία έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με στόχο την αποκατάσταση ή αντικατάσταση τυχόν φθορών και τη βελτίωση των συνθηκών για την ασφαλέστερη και ομαλή μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και τη διακίνηση των εμπορευμάτων στο οδικό κύκλωμα της Λάρισας.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με εξαιρετικά περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία προϋπολογισμού 200.000 , πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες συντήρησης και αντικατάστασης του εξοπλισμού ηλεκτροφωτισμού και της φωτεινής σήμανσης. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Θα πρέπει ωστόσο να επισημάνω τους σοβαρούς κινδύνους που βρίσκονται μπροστά μας σε ότι αφορά τη συνέχιση αυτών των σημαντικών παρεμβάσεων και τη νέα χρονιά και να καλέσω για μία ακόμη φορά το αρμόδιο υπουργείο να προχωρήσει στην καταβολή στις Περιφέρειες των θεσμοθετημένων πόρων που αφορούν ζητήματα πολιτικής προστασίας και ασφάλειας των πολιτών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση