Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εργαστήριο κατασκευών για την ημέρα της Ευρώπης
Εργαστήριο κατασκευών για την ημέρα της Ευρώπης

Εργαστήριο κατασκευών για την ημέρα της Ευρώπης

To Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Λάρισας

 

Η Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ς Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και  σε συν με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών . Λάρισας, το Λάρισας, τους «Teachers 4 Europe» και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», διοργανώνουν τη δράση για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης : «Εργαστήριο κατασκευών για την ημέρα της Ευρώπης», το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, στον κήπο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, στην οδό Κούμα, από 11:00 το πρωί έως 1:00 το μεσημέρι.

 

Στον αίθριο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου, μαθητές και , ηλικίας 5-15 χρονών, από την περιφέρειας Θεσσαλίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις σημαίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να δημιουργήσουν και να κατασκευάσουν με τα χέρια τους, κάτι δικό τους, με αφορμή την ημέρα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 3 θρανία ς, όπου τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργήσουν βραχιολάκια, κονκάρδες ή μπρελόκ και ζωγραφιές, χρησιμοποιώντας υλικά ζωγραφικής και κατασκευών, όπως ξυλάκια, χαρτόνι, , κορδόνια, πετρούλες, χάντρες, συγκολλητική κόλλα, χαρτί, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους, κ.ά.

Η δεν είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα και δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες, θα πρέπει να δηλώνεται το όνομά τους, στο τηλέφωνο της γραμματείας : 2410251910, ενώ στη λήξη της δράσης, θα δοθούν σε όλους τους μαθητές, βεβαίωση συμμετοχής και αναμνηστικά δωράκια.

 

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση