Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ / Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία AgroThessaly
Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία AgroThessaly

Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία AgroThessaly

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 11η Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία AgroThessaly 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών είχε την ευκαιρία να δει και να γευθεί τα εκθέματα Οικοτεχνιών και Γυναικείων Συνεταιρισμών της Θεσσαλίας, με πάστες λαχανικών, μαρμελάδες φρούτων, ψωμί από αλεύρι ρυζιού-καλαμποκιού-ρεβιθιού, προϊόντα κατασκευασμένα με παραδοσιακές ελληνικές και με πολύ μεράκι.

Στο περίπτερο εκτίθεντο ακόμη κρασιά από ορεινών περιοχών, τσίπουρο, , δημητριακά, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, πάστες ελιάς, τυποποιημένες ελιές, γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά από τις Βιομηχανίες Τροφίμων της Θεσσαλίας.

Τα εύσημα απέμεινε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατά την του στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ποικιλία ποιοτικών και βιολογικών αγροτικών προϊόντων της Θεσσαλικής γης ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών που προσφέρουν στους αγρότες και τις Βιομηχανίες Τροφίμων.

Για την συλλογή των εκθεμάτων φρόντισαν οι διευθυντές των ΔΑΟΚ Καρδίτσας, Δ. Κωστής, Λάρισας Π. Καλφούντζος, & Σποράδων Ν. Λιάνος, Τρικάλων Μ. Γουγουλάκης, οι οποίοι είχαν φυσική παρουσία στο περίπτερο, συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικού Τομέα κ. Βασίλη Χατζόπουλο και τον εντεταλμένο σύμβουλο υδάτων Γιώργο Λαδόπουλο.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Τουρισμού και Διά Βίου Μάθησης Θανάσης Παιδής, ο επικεφαλής της Διοίκησης της Εμπορικής και Αγροτικής Τράπεζας Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο καθηγητής της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Θεσσαλίας Φάνης Γέμτος, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, ο πρόεδρος της ΠΟΣΓ Δημήτρης Σοφολόγης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης & ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Γεωργάκης, κ.α.

Τον έπαινο συμμετοχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση παρέλαβαν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων Δημήτρη Τάχο, οι διευθυντές της Περιφέρειας Θεσσαλίας Νίκος Γαβριήλ και Αλέκος Πατουλιώτης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση