Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / ΥΓΕΙΑ / Επίσπευση στα έργα Υγείας του ΕΣΠΑ ζήτησε ο Κ. Αγοραστός από το νέο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ
Επίσπευση στα έργα Υγείας του ΕΣΠΑ ζήτησε ο Κ. Αγοραστός από το νέο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ

Επίσπευση στα έργα Υγείας του ΕΣΠΑ ζήτησε ο Κ. Αγοραστός από το νέο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου, μαζί με τον αναπληρωτή διοικητή κ. Μιχάλη Βενιζέλο.

Η αφορούσε τη της Περιφέρειας με την 5η ΔΥΠΕ και πιο συγκεκριμένα τα έργα που εκτελούνται μέσω του Θεσσαλίας στο χώρο της Δημόσιας Υγείας. Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Αντωνίου για τα 51 συνολικά έργα, προϋπολογισμού 48,2 εκ. , τα οποία εκτελούνται από το στην Περιφέρεια και αφορούν τη δημόσια υγεία, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει επίσπευση στην υλοποίηση των έργων στο βαθμό που αυτή αφορά τις αρμοδιότητες της ΔΥΠΕ, ώστε αφενός να μην χαθούν χρήματα και επίσης να προμηθευτούν το ταχύτερο δυνατό τον εξοπλισμό που χρειάζονται τα σε μία δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους και τη δημόσια υγεία.

«Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε στο μέγιστο βαθμό εντάσσοντας όλα τα ώριμα έργα καθώς στην επόμενη προγραμματική περίοδο η κατεύθυνση στον τομέα της υγείας είναι η πρωτοβάθμια » σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Αντωνίου δήλωσε τα εξής: «συζητήσαμε με τον κ. Περιφερειάρχη κυρίως για τα προγράμματα του που αφορούν την υγεία. Είδαμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα σε εξέλιξη έργα και παράλληλα βρισκόμαστε σε μία διαδικασία όπου ο ανοιχτός ορίζοντας το προγραμμάτων θα μπορούσε να μας δοθεί ως τεχνογνωσία όσον αφορά την Περιφέρεια. Για το επόμενο υπάρχει μία την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα παραστούμε ως φορείς υγείας και από εκεί και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πράξη για το

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση