Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΛΑΡΙΣΑ / Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα
Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα

Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα

Μία σημαντική ευκαιρία προβολής των θρησκευτικών μνημείων, των αρχαιολογικών χώρων και του πολιτιστικού πλούτου της Λάρισας, αποτέλεσε η επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας στην πόλη.

Οι σημαντικές επαφές που έγιναν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του 1ου Ελληνο-Ρωσικού φόρουμ για τον θρησκευτικό τουρισμό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην , καρποφόρησαν.

Η της περιοχής κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προσέλκυσε το περαιτέρω ενδιαφέρον της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού της Μόσχας Τατιάνα Ποσπεργκέλις και των εκπροσώπων ενός από τα πιο μεγάλα τουριστικά πρακτορεία της Ρωσίας, Ναταλία Κιλίνα και Ραϊσα Σμιρνόβα, που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την πόλη.

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν τα Μετέωρα, το Πήλιο και άλλα σημαντικά θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας, ενώ βρέθηκαν και στη όπου, συνοδευόμενες από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Αθαν. Παιδή, επισκέφτηκαν το Αρχαίο Θέατρο, τη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου στο Φρούριο, αλλά και το Διαχρονικό στο Μεζούρλο.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες για την πλούσια ιστορία της Λάρισας και ταυτόχρονα για τη ζωντάνια και τη δυναμικότητα του κέντρου της πόλης, ήταν άριστες και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβουν να προωθήσουν πακέτα τουρισμού για την περιοχή.

«Η επίσκεψη και φιλοξενία των ρώσων τουριστικών πρακτόρων έρχεται ως φυσική συνέχεια της παραδοσιακά αγαστής συνεργασίας που έχουμε με τη Ρωσία, ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού. Γνωρίζοντας από κοντά τα σημαντικά πολιτισμικά και θρησκευτικά μνημεία της Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας, θα αναλάβουν να μεταφέρουν αυτές τις όμορφες που αποκόμισαν και στους συμπατριώτες τους ώστε να αποτελέσουν ισχυρό έναυσμα για να επισκεφτούν στη συνέχεια την περιοχή μας», τόνισε ο κ. .

rosoi1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

"Αλιεύοντας" την είδηση