Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα
Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα

Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα

Μία σημαντική ευκαιρία προβολής των θρησκευτικών μνημείων, των αρχαιολογικών χώρων και του πολιτιστικού πλούτου της Λάρισας, αποτέλεσε η επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της σίας στην πόλη.

Οι σημαντικές επαφές που έγιναν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του 1ου Ελληνο-σικού φόρουμ για τον θρησκευτικό τουρισμό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, καρποφόρησαν.

Η προβολή της περιοχής κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προσέλκυσε το περαιτέρω ενδιαφέρον της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού της Μόσχας Τατιάνα Ποσπεργκέλις και των εκπροσώπων ενός από τα πιο με τουριστικά πρακτορεία της ς, Ναταλία Κιλίνα και Ραϊσα Σμιρνόβα, που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Λάρισα με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την πόλη.

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, οι επισκέφτηκαν τα Μετέωρα, το και άλλα σημαντικά θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας, ενώ βρέθηκαν και στη Λάρισα όπου, συνοδευόμενες από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Αθαν. Παιδή, επισκέφτηκαν το Αρχαίο , τη του Αγίου Αχιλλείου στο Φρούριο, αλλά και το Διαχρονικό Μουσείο στο Μεζούρλο.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες για την πλούσια της Λάρισας και ταυτόχρονα για τη ζωντάνια και τη δυναμικότητα του κέντρου της πόλης, ήταν άριστες και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβουν να προωθήσουν πακέτα τουρισμού για την περιοχή.

«Η επίσκεψη και φιλοξενία των ρώσων τουριστικών πρακτόρων έρχεται ως φυσική συνέχεια της παραδοσιακά αγαστής συνεργασίας που έχουμε με τη , ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού. Γνωρίζοντας από κοντά τα σημαντικά πολιτισμικά και θρησκευτικά μνημεία της Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας, θα αναλάβουν να μεταφέρουν αυτές τις όμορφες εικόνες που αποκόμισαν και στους συμπατριώτες τους ώστε να αποτελέσουν ισχυρό έναυσμα για να επισκεφτούν στη συνέχεια την περιοχή μας», τόνισε ο κ. Αγοραστός.

rosoi1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση