Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΛΑΡΙΣΑ / Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα
Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα

Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα

Μία σημαντική ευκαιρία προβολής των θρησκευτικών μνημείων, των αρχαιολογικών χώρων και του πολιτιστικού πλούτου της Λάρισας, αποτέλεσε η επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας στην πόλη.

Οι σημαντικές επαφές που έγιναν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του 1ου Ελληνο-Ρωσικού φόρουμ για τον θρησκευτικό τουρισμό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, καρποφόρησαν.

Η της περιοχής κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προσέλκυσε το περαιτέρω ενδιαφέρον της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού της Μόσχας Τατιάνα Ποσπεργκέλις και των εκπροσώπων ενός από τα πιο μεγάλα τουριστικά πρακτορεία της Ρωσίας, Ναταλία Κιλίνα και Ραϊσα Σμιρνόβα, που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την πόλη.

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν τα Μετέωρα, το Πήλιο και άλλα σημαντικά της Θεσσαλίας, ενώ βρέθηκαν και στη όπου, συνοδευόμενες από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Αθαν. Παιδή, επισκέφτηκαν το Αρχαίο Θέατρο, τη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου στο Φρούριο, αλλά και το Διαχρονικό Μουσείο στο Μεζούρλο.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες για την πλούσια ιστορία της Λάρισας και ταυτόχρονα για τη ζωντάνια και τη δυναμικότητα του κέντρου της πόλης, ήταν άριστες και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβουν να προωθήσουν πακέτα τουρισμού για την περιοχή.

«Η επίσκεψη και φιλοξενία των ρώσων τουριστικών πρακτόρων έρχεται ως φυσική συνέχεια της παραδοσιακά αγαστής συνεργασίας που έχουμε με τη Ρωσία, ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού. Γνωρίζοντας από κοντά τα σημαντικά πολιτισμικά και της Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας, θα αναλάβουν να μεταφέρουν αυτές τις όμορφες εικόνες που αποκόμισαν και στους συμπατριώτες τους ώστε να αποτελέσουν ισχυρό έναυσμα για να επισκεφτούν στη συνέχεια την περιοχή μας», τόνισε ο κ. Αγοραστός.

rosoi1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση