Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έπαιζαν “φρουτάκια” σε καφενείο
Έπαιζαν “φρουτάκια” σε καφενείο

Έπαιζαν “φρουτάκια” σε καφενείο

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σε καφενείο της πόλης, την ώρα που έπαιζαν μέσα σε αυτό “”.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ηλικίας 35 ετών, καθώς και τρεις παίκτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 61, 56 και 48 ετών. Επιπλέον, αναζητείται η ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν την προσωρινά υπεύθυνη και σερβιτόρα του καταστήματος να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), με διασυνδεδεμέ σ' αυτόν άλλους τέσσερις υπο, δημιουργώντας κατ' αυτό τον τρόπο τοπικό δίκτυο, ενώ σε τρεις από τις οθόνες αυτών των υπολογιστών, στους οποίους συμμετείχαν οι τρεις ως παίκτες, εμφανιζόταν το απαγορευμένο «»,

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά :

  • πέντε πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • χειρόγραφες σημειώσεις, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα για της ς περί «παιγνίων», θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση