Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έπαιζαν “φρουτάκια” σε καφενείο
Έπαιζαν “φρουτάκια” σε καφενείο

Έπαιζαν “φρουτάκια” σε καφενείο

Τέσσερ άτομ συνελήφθησαν χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ς σε καφενείο της πόλης, την που έπαιζαν μέσα σε αυτό “φρουτάκια”.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ηλικίας 35 ετών, καθώς και τρεις παίκτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 61, 56 και 48 ετών. Επιπλέον, αναζητείται η ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την της διεξς παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν την προσωρινά υπεύθυνη και σερβιτόρα του καταστήματος να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), με διασυνδεδεμένους σ' αυτόν άλλους τέσσερις υπολογιστές, δημιουργώντας κατ' αυτό τον τρόπο τοπικό δίκτυο, ενώ σε τρεις από τις οθόνες αυτών των υπολογιστών, στους οποίους συμμετείχαν οι τρεις ως παίκτες, εμφανιζόταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια»,

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά :

  • πέντε πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • χειρόγραφες σημειώσεις, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για της ς περί «παιγνίων», θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ς.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

"Αλιεύοντας" την είδηση