Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο πρόεδρος της ς Στέργιος Διαμαντής παρέδωσε σήμερα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό έναν οικίσκο – προσφορά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης ς, για τις ανάγκες στέγασης μιας σεισμόπληκτης οικογένειας στο Βλαχογιάννι ς.

«Ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή την κίνηση ανθρωπιάς, που στέλνει το μήνυμα ότι δεν εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπο. Ο σύγχρονος οικίσκος που παραλαμβάνουμε πρόκειται να στεγάσει μια οικογένεια που έχασε το της» δήλωσε ο .

«Η τοπική αυτο πρώτου και δεύτερου βαθμού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή  δίπλα στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος Βέροιας και η είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε» δήλωσε ο κ.  Διαμαντής.

Φωτισμός Led  στην Ποταμιά

Εξ άλλου,  η παρέδωσε 25 προβολείς τεχνολογίας Led για τον φωτισμό των δομών στέγασης των σεισμοπλήκτων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς του Δήμου ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση