Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροις Στέργιος Διαμαντής παρέδωσε σήμερα στον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό έναν οικίσκο – προσφορά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, για τις ανάγκες ς μιας σεισμόπληκτης οικογένειας στο Βλαχογιάννι ς.

«Ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή την κίνηση ανθρωπιάς, που στέλνει το μήνυμα ότι δεν εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπο. Ο σύγχρονος οικίσκος που παραλαμβάνουμε πρόκειται να στεγάσει μια οικογένεια που έχασε το σπίτι της» δήλωσε ο ς.

«Η τοπική αυτο πρώτου και δεύτερου βαθμού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή  δίπλα στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος Βέροιας και η ΔΕΥΑ είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε» δήλωσε ο κ.  Διαμαντής.

Φωτισμός Led  στην Ποταμιά

Εξ άλλου,  η Θεσσαλίας παρέδωσε 25 προβολείς τεχνολογίας Led για τον φωτισμό των δομών ς των σεισμοπλήκτων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς του Δήμου ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση