Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο πρόεδρος της Βέροιας Στέργιος Διαμαντής παρέδωσε σήμερα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό έναν οικίσκο – προσφορά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, για τις ανάγκες στέγασης μιας σεισμόπληκτης οικογένειας στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας.

«Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή την κίνηση ανθρωπιάς, που στέλνει το μήνυμα ότι δεν εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπο. Ο σύγχρονος οικίσκος που παραλαμβάνουμε πρόκειται να στεγάσει μια που έχασε το της» δήλωσε ο Θεσσαλίας.

«Η πρώτου και δεύτερου βαθμού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή  δίπλα στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος Βέροιας και η είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε» δήλωσε ο κ.  Διαμαντής.

Φωτισμός Led  στην Ποταμιά

Εξ άλλου,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρέδωσε 25 προβολείς τεχνολογίας Led για τον φωτισμό των δομών στέγασης των σεισμοπλήκτων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση