Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εμβολιάστηκε η 15χρονη Άρτεμις Γιαννακοπούλου
Εμβολιάστηκε η 15χρονη Άρτεμις  Γιαννακοπούλου

Εμβολιάστηκε η 15χρονη Άρτεμις Γιαννακοπούλου

Σήμερα εμβολιάστηκε κατά της -19 η πρώτη 15χρονη στο νομό Λάρισας. Πρόκειται για την Άρτεμι Γιαννακοπούλου κόρη του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντίνου Γιαννακόπουλου. Ο εμβολιασμός της Άρτεμις έγινε στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Η δήλωση της 15χρονης Άρτεμις: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εμβολιάστηκα σήμερα. Για τη δική μου προστασία, για να είμαι πιο ελεύθερη στις κινήσεις μου, για να πηγαίνω στο μου με ασφάλεια. Αλλά και για να βοηθήσω την κοινωνία σε αυτή που θα ζήσω αύριο. Μαζί με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό στέλνουμε ένα προς όλους τους νέους να τρέξουν να εμβολιαστούν και όλοι μαζί να δώσουμε την χαριστική βολή στην πανδημία για να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Στο κάτω κάτω ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης για μικρούς και μεγάλους».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση