Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Εκπαιδευτικά σεμινάρια στον πρωτογενή τομέα από την Open Mellon
Εκπαιδευτικά σεμινάρια στον πρωτογενή τομέα από την Open Mellon

Εκπαιδευτικά σεμινάρια στον πρωτογενή τομέα από την Open Mellon

H Εκπίδευση – Συμβουλευτική – Θερμοκοιτίδ Επιχειρήσεων Α.Ε., σε συνέχεια των στοχευμένων υπηρεσιών που στρατηγικά προσφέρει στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, υλοποιεί μέσα στον Απρίλιο, σειρά ενημερωτικών – επιμορφωτικών σεμιναρίων τα οποία καλύπτουν διαπιστωμένες ανάγκες Γεωργών, Κτηνοτρόφων, Γεωπόνων – Μελετητών.

Επιδίωξη του Οργανισμού είναι η παροχή εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε άτομα και φορείς στον αγροτικό χώρο με στόχο την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος και κατ' επέκταση του αγροτικού εισοδήματος.

“Εξάγω τα Προϊόντα μου”

Διάρκεια: 16 ώρες

Ημερομηνίες Υλοποίησης: Σάββατο 9 & 16 Μαΐου

Εκπαιδευτές:

  • Γιώργος Βλόντζος / Αγροτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  • Γιάννης Περουλάκης / Γεωπόνος μελετητής, απόφοιτος του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας με μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στη οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων γεωργίας και τροφίμων.

“Διαχειρίζομαι την αγροτική μου επιχείρηση”

Διάρκεια: 16 ώρες

Ημερομηνίες Υλοποίησης :Τέλος Μαϊου

Εκπαιδευτής: Γιώργος Βλόντζος / Αγροτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

“Γίνε Μελισσοκόμος”

Διάρκεια: 25 ώρες / 17 ώρες θεωρίας, 8 ώρες

Ημερομηνίες Υλοποίησης: έναρξη 9 Μαϊου

Εκπαιδευτής: Κωνσταντίνος Μιναχείλης / Γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές στη μελισσοκομία. Στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής ερευνά τα είδη των άγριων μελισσών της Ελλάδας.

“Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων”

Διάρκεια: 10 ώρες

Ημερομηνίες Υλοποίησης: Η υλοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου θα ξεκινήσει μόλις το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ολοκληρώσει την εφαρμογή για τη διαδικασία πιστοποίησης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας μπορείτε απευθύνεστε στο 2410 551320, στην www.openmellon.gr, καθώς και στα γραφεία της A.E. επί της οδού Αλ. Παναγούλη 73, στην Λάρισα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση