Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές – δημοσιογράφοι στο πρόγραμμα «Πόλη που μαθαίνει»
Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές – δημοσιογράφοι  στο πρόγραμμα «Πόλη που μαθαίνει»

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές – δημοσιογράφοι στο πρόγραμμα «Πόλη που μαθαίνει»

Συν του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε  με το Δήμο Λαρισαίων

 

Σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων για θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού προχωρά το της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς ς και Εύβοιας.

Ήδη πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Δεληγιάννη και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρη Βούλγαρη.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους στην προοπτική συνεργασίας με τους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας πως μία συνεργασία των δύο πλευρών θα βοηθήσει ευρύτερα τις τοπικές κοινωνίες.

Η συνεργασία μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόλη που Μαθαίνει» και θα λειτουργήσει διαδραστικά τόσο στο πεδίο γνώσης και εκπαίδευσης των δημοσιογράφων, όσο και διαφόρων κοινωνικών ομάδων της περιοχής, στις οποίες και θα μεταφερθεί η γνώση μέσω των δημοσιογράφων.

Όπως τονίσθηκε από τα μέλη της ς του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, η που επικρατεί αφορά στη διά βίου μάθηση των δημοσιογράφων και ήδη έχουν γίνει για τα μέλη, με μεγάλη , σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το ς.

Η πρόθεση της ς του Ιδρύματος είναι τα προγράμματα επιμόρφωσης των δημοσιογράφων να συνεχιστούν σε συνεργασία και με άλλους φορείς, οι οποίοι και υλοποιούν αντίστοιχες δράσεις.

Ο Δήμος Λαρισαίων εν προκειμένω υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα και οι δημοσιογράφοι μπορούν να έχουν μία καλή συνεργασία.

Η συνάντηση έκλεισε με την συμφωνία των δύο πλευρών να προχωρήσουν τα διαδικαστικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι πρακτικές δράσεις με την συμμετοχή και των δημοσιογράφων.

Η διοίκηση του Μορφωτικού θα ενημερώσει διεξοδικά τα μέλη της, από τα οποία ζητεί να συμμετέχουν ουσιαστικά στο εγχείρημα.

"Αλιεύοντας" την είδηση