Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εκδήλωση στη Λάρισα “Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα”
Εκδήλωση στη Λάρισα  “Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα”

Εκδήλωση στη Λάρισα “Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα”

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών/τριών Ιατρικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Μητρόπολη και Τυρνάβου και το Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν την εκδήλωση “Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα” , την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της ομάδας και των δράσεών της. Θα γνωρίσουμε μαζί το σύστημα υγείας της Κένυας και θα μοιραστούμε επιδημιολογικά δεδομένα από τη δράση μας στην περιοχή. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με συμμετοχή από την τάξη Κλασικού & Σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Ρουκά και τη συνοδεία της Ελένης Παππά (πιάνο) και παιδική χωρωδία από Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου υπό τη διεύθυνση Δήμητρας Γκορίλα. Παράλληλα, στο φουαγιέ του Ιδρύματος θα πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο της αποστολής και φιλανθρωπικό με παιδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής συστάθηκε και δραστηριοποιείται από το 2017 υπό την επιστημονική καθοδήγηση των Καθηγητών του Τμήματος Ιατρικής.

Στο πλαίσια των δράσεών προγραμματίζεται ταξίδι το ερχόμενο καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Κένυας, το Ναϊρόμπι, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους των τριγύρω επαρχιών.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις της ομάδας θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ιατρικής Aποστολής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση