Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»
Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»

Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»

Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2015), με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ς.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό αό στη συνοικία της ς Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος. Αναγνώσθηκε, επίσης, η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ς Ταξίαρχος ικόλαος Γιαννέλος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Αγάκος υποδέχθηκαν τους προσκεκλημέ στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου, όπου έλαβε χώρα μικρή .

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτριος Παπαδημόπουλος, η Εισαγγελέας Εφετών Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή, ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Λάρισας Παναγιώτης Γούλας, ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγος Δημήτριος Αλεβίζος, εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχι Νικόλαος Μιχαλάκης, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Ν. Λάρισας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση