Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»
Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»

Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»

Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2015), με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος. Αναγνώσθηκε, επίσης, η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Αγάκος υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτριος Παπαδημόπουλος, η Εισαγγελέας Εφετών Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή, ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Λάρισας Παναγιώτης Γούλας, ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Δημήτριος Αλεβίζος, εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Ν. Λάρισας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση