Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εκδήλωση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης για τη Σταδιακή Κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας

Εκδήλωση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης για τη Σταδιακή Κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας

Η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της ς Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων- Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, σε συν με, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – ς Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σταδιακή της ς σακούλας την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στη Λάρισα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στο κτίριο της στις 10:00 το πρωί με  τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της ΕΚΠΟΛ, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Ενημέρωσης και του ΕΟΑΝ και θα συνεχιστεί με την ομιλία της Έφης  Τριτοπούλου  δρ. χημικός μηχανικός του ΕΟΑΝ και την προβολή σχετικής ταινίας.

Στη συνέχεια στις 12:00 η δράση θα μεταφερθεί στην Ταχυδρομείου, όπου θα διανεμηθούν έντυπο υλικό και πάνινες σακούλες,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για να  μειώσουν  στο ελάχιστο τη χρήση της ς σακούλας μιας χρήσης και να επιλέγουν τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

"Αλιεύοντας" την είδηση