Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εγκληματική σπείρα εξιχνιάστηκε στη Λάρισα
Εγκληματική σπείρα εξιχνιάστηκε στη Λάρισα

Εγκληματική σπείρα εξιχνιάστηκε στη Λάρισα

Η δράση εγκλημτικής σπείρς, η οποία διέπραττε -διαρρήξεις οικιών, καταστημάτων και οχημάτων, στις πόλεις της ς και του Τυρνάβου εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο αλβανό, ο οποίος συνελήφθη πριν από δέκα ημέρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευσίνας προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου αδερφού του και αγνώστου μέχρι στιγμής αριθμού συνεργών τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα εξιχνιάσθηκαν 20 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών οικιών, δύο περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δύο δικύκλων μοτοσικλετών και μία κλοπή Φορτηγού αυτοκινήτου το οποίο βρέθηκε και οι οποίες διεπράχθησαν από τον Ιούνιο του 2014 έως το Μάιο του τρέχοντος έτους στις πόλεις της Λάρισας και του Τυρνάβου.

Η λεία των κλοπιμαίων, που ήταν κυρίως και , ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 65.000 ευρώ περίπου, ενώ οι δράστες αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, έναν φορητό Η/Υ, μία φωτογραφική μηχανή, μία κονσόλα ηλεκτρονικού παιγνίου και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος των γνωστών δραστών εκδόθηκαν σύλληψης.

"Αλιεύοντας" την είδηση