Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη
Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη

Εφ' όλης της ύλης συζήτηση γι τ θέματα που αφορούν τη σχέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το δήμο Λαρισαίων, είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Θεσσαλίας Κώστας και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραστεί χθες ο ίδιος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την οριστικοποίηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Θεσσαλίας, αλλά και για το στρατηγικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της ς, επισκέφθηκε τον κ. Αγοραστό στο του όπου επαναβεβαιώθηκε η ομοθυμία στο σχεδιασμό και στην τελική έγκριση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο Λαρισαίων.

Επίσης, σύμπτωση απόψεων διαπιστώθηκε και για το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ς, με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει πως «ναι μεν τα σχέδια είναι καλά, αλλά χρειάζεται να τεθούν επί τάπητος για να λειτουργήσουν».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρέχοντος 2007-2013, υπήρξε η συναντίληψη πως όλες οι πλευρές πρέπει να επιταχύνουν στο μέγιστο δυνατό προκειμένου να ολοκληρωθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων τα έργα.

Επίσης υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο έργο των πολιτιστικών διαδρομών, της διασύνδεσης των αρχαίων θεάτρων της Θεσσαλίας αλλά και της δημιουργίας «αντενών» με τα υιπα πολιτιστικά σημεία της περιοχής.

«Στην πιο δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα και η αυτοδιοίκηση, συνεργαζόμαστε για να λύνονται προτα και να είναι εύρυθμη η λειτουργία της πόλης» σημείωσαν περιφερειάρχης και δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση