Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη
Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τη σχέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το δήμο Λαρισαίων, είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραστεί χθες ο ίδιος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την οριστικοποίηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Θεσσαλίας, αλλά και για το στρατηγικό για την αντιμετώπιση της φτώχειας, επισκέφθηκε τον κ. Αγοραστό στο γραφείο του όπου επαναβεβαιώθηκε η ομοθυμία στο σχεδιασμό και στην τελική για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο Λαρισαίων.

Επίσης, σύμπτωση απόψεων διαπιστώθηκε και για το για την αντιμετώπιση της φτώχειας, με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει πως «ναι μεν τα σχέδια είναι καλά, αλλά χρειάζεται να τεθούν επί τάπητος για να λειτουργήσουν».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ 2007-2013, υπήρξε η συναντίληψη πως όλες οι πλευρές πρέπει να επιταχύνουν στο μέγιστο δυνατό προκειμένου να ολοκληρωθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων τα έργα.

Επίσης υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο των πολιτιστικών διαδρομών, της διασύνδεσης των αρχαίων θεάτρων της Θεσσαλίας αλλά και της δημιουργίας «αντενών» με τα υπόλοιπα πολιτιστικά σημεία της περιοχής.

«Στην πιο δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα και η αυτοδιοίκηση, συνεργαζόμαστε για να λύνονται προβλήματα και να είναι εύρυθμη η λειτουργία της πόλης» σημείωσαν και δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση