Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών
Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Παρέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην

Δύο σεισμόπληκτες οικογένειες στη Φαλάνη Λάρισας και στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας εγκαταστάθηκαν στα τροχόσπιτα που παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών στις .

«Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξη που δείχνουν στους Θεσσαλούς που επλήγησαν από το σεισμό» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός. «Παραλάβαμε τα τροχόσπιτα και τα διαθέσαμε αμέσως, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, στη Φαλάνη και στην Παναγίτσα, προκειμένου να στεγαστούν δυο οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεν αφήνουμε να ξεχαστεί κανένας. Το κύμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» πρόσθεσε ο .

Στην παράδοση των τροχόσπιτων παραβρέθηκαν ο Χρήστος Καλομπάτσιος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης .

Τα τροχόσπιτα παρέδωσαν στην Φαλάνη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και στην Παναγίτσα ο Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση