Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών
Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Παρέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δύο σεισμόπληκτες οικογένειες στη Λάρισας και στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας εγκαταστάθηκαν στα τροχόσπιτα που παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών στις σεισμόπληκτες περιοχές.

«Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξη που δείχνουν στους Θεσσαλούς που επλήγησαν από το σεισμό» δήλωσε ο Θεσσαλίας . «Παραλάβαμε τα τροχόσπιτα και τα διαθέσαμε αμέσως, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, στη και στην Παναγίτσα, προκειμένου να στεγαστούν δυο οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεν αφήνουμε να ξεχαστεί κανένας. Το κύμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» πρόσθεσε ο .

Στην παράδοση των τροχόσπιτων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καλομπάτσιος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Καραλής.

Τα τροχόσπιτα παρέδωσαν στην Φαλάνη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και στην Παναγίτσα ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση