Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών
Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Πρέδωσε η Πελοποννήσου στην ς

Δύο σεισμόπληκτες οικογένειες στη Φαλάνη Λάρισας και στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας εγκαταστάθηκαν στα τροχόσπιτα που παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφέρεια ς για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών στις .

«Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη ίκα και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξη που δείχνουν στους Θεσσαλούς που επλήγησαν από το σεισμό» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παραλάβαμε τα τροχόσπιτα και τα διαθέσαμε αμέσως, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, στη Φαλάνη και στην Παναγίτσα, προκειμένου να στεγαστούν δυο οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεν αφήνουμε να ξεχαστεί κανένας. Το κύμα έμπρακτης ς και αλληλεγγύης προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

Στην των τροχόσπιτων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Καραλής.

Τα τροχόσπιτα παρέδωσαν στην Φαλάνη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και στην Παναγίτσα ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος τίνος Μπάρδας.

"Αλιεύοντας" την είδηση