Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι σε Λάρισα και Φάρσαλα
Δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι σε Λάρισα και Φάρσαλα

Δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι σε Λάρισα και Φάρσαλα

Προχωρά η συμβασιοποίηση του έργου από την ς

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο της κατασκευής δύο κυκλικών κόμβων σε και Φάρσαλα από την ς, καθώς η Οικονομική Επιτροπή άναψε το πράσινο φως για τη συμβασιοποίηση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 .

Συγκεκριμένα, ο πρώτος κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου ς με την οδό Φαρσάλων και ο δεύτερος στα Φάρσαλα στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Φαρσάλων με την Εθνική οδό Λάρισας – ς.
«Προχωρά, πλέον, μετά τη δημοπράτηση, η συμβασιοποίηση ενός σημαντικού συγκοινωνιακού έργου που αφορά στην πόλη της Λάρισας και των Φαρσάλων» τόνισε σε του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και συνέχισε: «Με στρατηγική και σχεδιασμό αναβαθμίζουμε τις οδικές υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τις υποδομές της Θεσσαλίας. Τροφοδοτούμε την οικονομική ανάπτυξη καθώς τα έργα δημιουργούν μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία και δημιουργούν θέσεις εργασίας. Ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο είναι απαραίτητο τόσο για την σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων, των επισκεπτών και των επιχειρήσεων, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση