Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Δόθηκε σε κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο πλήρης κόμβος στην Νέα Σμύρνη
Δόθηκε σε κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο πλήρης κόμβος στην Νέα Σμύρνη

Δόθηκε σε κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο πλήρης κόμβος στην Νέα Σμύρνη

Δόθηκε σε κυκλοφορία από την Θεσσαλίας ο πλήρης , δίπλα στον μεγάλο κυκλικό κόμβο, στην συμβολή της Αεροδρομίου με την γέφυρα της έας ς. Η κατασκευή του κόμβου ολοκληρώνει το μεγάλο έργο της Καράγιωργα και της οδού Αεροδρομίου που δίνει λύση στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού.

Τον κόμβο επισκέφθηκαν ο pεριφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας , ο αεριφερειάρχης Χρήστος Καλομπάτσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος  ίκος Λιούπας, ο γενικός διευθυντής της ς  Κώστας Μέγας και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Σταυρούλα Καρρά.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Κ. : «Πλέον η κίνηση των οχημάτων γίνεται χωρίς πρόβλημα. Όλοι θυμούνται τις ουρές που δημιουργούνταν όταν κατά το παρελθόν υπήρχαν φανάρια. Πλέον ο χρόνος αναμονής είναι ελάχιστος και ακόμα και σε ώρες αιχμής η κυκλοφορία διεξάγεται απρόσκοπτα. Με το έργο αυτό (Καράγιωργα, Αεροδρομίου έως το παλιό νοσοκομείο) ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο έργο για τη Λάρισα, που αποσυμφόρησε κυκλοφορικά το , αναβάθμισε την περιοχή και έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα».

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση