Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Δώρα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Δώρα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δώρα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές η πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας το πρωί της Κυριακής, στο χώρο όπου η Περιφέρεια ς σε συν με το Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης πραγματοποίησαν διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων.

Μετά τα παραδοσιακά απ' όλη την Ελλάδα που δημιούργησαν μία ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά και το πλήθος των εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, ο pεριφερειάρχης ς Κώστας μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Τσιαπλέ και την εκπρόσωπο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελένη Λιάγκουρα μοίρασαν δώρα στα μικρά , σκορπώντας χαμόγελα και χαρά.

Σε δηλώσεις του ο pεριφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: “Τα είναι το οξυγόνο της ς. Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε και ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παιδιά. Γι' αυτό για μία ακόμη χρονιά σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, καλλιτεχνικές ομάδες και φορείς πολιτισμού, διοργανώσαμε τις διήμερες εκδηλώσεις στο κέντρο της Λάρισας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και αυτό αποτελεί για εμάς ικανοποίηση αλλά και δέσμευση να είμαστε εδώ και την επόμενη χρονιά, για να δώσουμε ξανά στιγμές και ανάσες χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Χρόνια πολλά σε όλους”.

α σημειωθεί πως σημαντική ήταν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των διήμερων εκδηλώσεων χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, της “Pediasis”, της θεατρικής ομάδας ” ThiaSos”, των “Μικρών ων”, του “Χαμόγελου του Παιδιού”, και του σωματείου “Save Moras”.
agorastos paidia dora 2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση