Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο συλλήψεις για “φρουτάκια” στη Λάρισα

Δύο συλλήψεις για “φρουτάκια” στη Λάρισα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ς εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη , καφετέρια – κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν .

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μία 58χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 50χρονη, ως παίκτρια. Επιπλέον, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 23 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξς παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυ πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, εντόπισαν την προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος να διοργανώνει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου τύπου «», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα με διασυνδεδεμέ σ' αυτόν άλλους δεκατρείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις μισές οθόνες των οποίων εμφανιζόταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο με τη συμμετοχή της παίκτριας.

Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή της προσωρινά υπεύθυνης κατασχέθηκαν 14 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και το χρηματικό των 25 ευρώ.

Οι συλληφθείσες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση