Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Δίκη» προς τιμήν του Βαγγέλη Ρηγόπουλου
Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Δίκη» προς τιμήν του Βαγγέλη Ρηγόπουλου

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Δίκη» προς τιμήν του Βαγγέλη Ρηγόπουλου

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Δίκη», διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας (οδός Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου γωνία)

.

Εισηγητές :

  • Αντώνης Ρουπακιώτης, Δικηγόρος, πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Υπουργός Δικαιοσύνης και μέλος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Θέμα : «Δημοσιογραφία και πτυχές απονομής δικαιοσύνης».
    • Δημήτρης Χατζηευθυμίου, Δημοσιογράφος, Διευθυντής σύνταξης εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Θέμα : «Δικαίωμα ελευθερίας έκφρασης και ελευθεροτυπία».
    • Γιώργος Χαρβαλιάς, Αρθρογράφος εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Θέμα : «Πολιτικές Δίκες και Δημοσιογραφία».

Συντονιστής :

Δημήτρης Κατσαρός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή τη συνταξιοδότηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” Βαγγέλη Ρηγόπουλου, στον οποίο θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα, για την αξιοπρεπή άσκηση του λειτουργήματός του επί σειρά ετών στο δικαστικό ρεπορτάζ της περιφέρειας του Εφετείου Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση