Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Διεθνές συμπόσιο για τον πολιτισμό στην περιφέρεια αύριο στη Λάρισα
Διεθνές συμπόσιο για τον πολιτισμό στην περιφέρεια αύριο στη Λάρισα

Διεθνές συμπόσιο για τον πολιτισμό στην περιφέρεια αύριο στη Λάρισα

Διεθνές συμπόσιο για τον πολιτισμό στην περιφέρεια διοργανώνεται αύριο στη Λάρισα, παρουσία του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία της Λάρισας για την υποψηφιότητα ως το , ολοκληρώνεται με το παραπάνω συμπόσιο , που θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα στο «Μύλο 1927».

Χαιρετισμούς στο συμπόσιο απευθύνουν ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν Rabham Mustafayen , ο Κ. Αγοραστός, και ο επικεφαλής του υ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Ελλάδα Λεων. Αντωνακόπουλος.

Στη συζήτηση με θέμα «χρηματοδοτώντας τον πολιτισμό την περιφέρεια» θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα Θαν. Βακάλης, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Attica Ventures . Παπαδόπουλος, η πρόεδρος ιδρύματος κρατικών υποτροφιών Εύη Μπάσδρα και ο Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων Πάνος Σάπκας.

Την αποφώνηση του συμποσίου θα κάνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας για της Ευρώπης Γ. Βουλγαράκης, ενώ τον συντονισμό έχει αναλάβει η διευθύντρια επις και ς της υποψηφιότητας Όλγα Σταυροπούλου.
Σε ό,τι αφορά στην κατάθεση του φακέλλου, αυτή θα γίνει μέχρι τα τέλη του μήνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση