Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Διακρίσεις Λαρισαίων μαθητών σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη
Διακρίσεις Λαρισαίων μαθητών σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη

Διακρίσεις Λαρισαίων μαθητών σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη

Στις 14/11/2015 πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού ζωγραφικής με τίτλο: «Μια ζωγραφιά για την », που είχε ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ανάπτυξης , με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης και μέσα στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «EuropeDirect», σε με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών . Λάρισας, τους Τeachers for Europe και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Επιπλέον, δόθηκαν και τα βραβεία του διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού με τίτλο: «Η με τα 28 αστέρια της», που αφορούσε μαθητές των Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων των δημοτικών σχολείων και των Α’, Β’, Γ’ τάξεων των γυμνασίων.

Στο διαγωνισμό ζωγραφικής το 1ο έλαβε η μαθήτρια Σταυρούλα Βρυώνη, το 20 οι μαθήτριες Ειρήνη Κουτσιμανή και Αδριανή Παπαγεωργίου και το 3ο βραβείο έλαβαν οι μαθητές Αναστάσιος Ριζούλης και Ελένη Λιάκου. Οι βραβευθέντες μαθητές παρέλαβαν από ένα σακίδιο με σύνεργα ζωγραφικής και έντυπο εκπαιδευτικό υλικό για την Ευρώπη.

Στον διαγωνισμό παραμυθιού το 1ο κατέκτησε η Γεωργία Μαρία Λαζαρίδη, Β έπαινος απονεμήθηκε στις Βασιλεία Κουνιάκη και Μαριάνθη Δίχρη ενώ Γ έπαινος δόθηκε στις Λίλα Όλιου και Μαρία Πίττη. Οι διακριθέντες και σε αυτό τον διαγωνισμό παρέλαβαν τα δώρα τους ( ένα σακίδιο με σύνεργα συγγραφής και έντυπο εκπαιδευτικό υλικό για την Ευρώπη) στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και το της Ευδοκίας Ποιμενίδου-Χατζηδημητρίου με τίτλο «Ένα μπουκέτο παραμύθια».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ Αργύρης Γιουρούκης και το μέλος της ομάδας του EuropeDirect και προϊσταμένη του τμήματος ΟΔΕΠ του περιφερειακού ταμείου ανάπτυξης Ζωή Γιουρούκη.

Τα παραμύθια που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό αφηγήθηκαν οι Ευδοκία Ποιμενίδου-Χατζηδημητρίου, Αναστασία Κιούση-Μπίλλη και Εμμανουέλα Μπίλλη.

Ακόμη οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ζωγραφιές των παιδιών που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση