Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Διακόπηκε λόγω βροχής η συναυλία του Ρέμου στη Λάρισα
Διακόπηκε λόγω βροχής η συναυλία του Ρέμου στη Λάρισα

Διακόπηκε λόγω βροχής η συναυλία του Ρέμου στη Λάρισα

Θ επναληφθεί το βράδυ της Τετάρτης με ελεύθερη είσοδο

Ο τελικά δεν επέτρεψε σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο το βράδυ της Τρίτης, να απολαύσουν τη του Αντώνη Ρέμου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τις «Μέλισσες» και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο συννεφιασμένος ουρανός έδειχνε διαθέσεις να χαλάσει τη της χρονιάς από νωρίς, όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής αν και  προσπάθησε να δώσει ρυθμό με τις επιτυχίες του και οι Λαρισαίοι με τις ομπρέλες ανά χείρας, δεν έδειχναν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το χώρο, παρά τη δυνατή που άρχισε να πέφτει λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ.

Ωστόσο, η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων οδήγησε προς απογοήτευση των Λαρισαίων, στην διακοπή της συναυλίας, λίγα λεπτά αργότερα.

«Δε σου είπα να μην παίξεις το βρέξε ουρανέ» είπε αστειευόμενος ο Χρήστος από τις «Μέλισσες» στον Αντώνη Ρέμο, μόλις είχε αρχίσει η ψιχάλα. «Έκανα… μ@$@κ!@» ήταν η απάντηση του δημοφιλή τραγουδιστή, που σε ρόλο… μετεωρολόγου, συμπλήρωσε λίγο μετά «το βλέπω να έρχεται…» Όπως κι έγινε, χαλώντας το κέφι των χιλιάδων Λαρισαίων.

Ο άρχισε να αποχωρεί μετά τις 11, ενώ όπως ανακοίνωσαν αργότερα οι διοργανωτές, η συναυλία δόπη για λόγους ασφαλείας και θα επαναληφθεί αύριο Τετάρτη στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

 

Πηγή: onlarissa.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση