Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Χρ. Τριαντόπουλος: Στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις του Τυρνάβου
Χρ. Τριαντόπουλος: Στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις του Τυρνάβου

Χρ. Τριαντόπουλος: Στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις του Τυρνάβου

Επίσκεψη και αυτοψία στις του Τυρνάβου πραγματοποίησε προχθές, Παρασκευή, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος είχε και σειρά συναντήσεων με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τον δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, και εκπροσώπους συνεταιρισμών, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τα στήριξης που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Επισκέφθηκα την περιοχή του Τυρνάβου που χτυπήθηκε από τον σεισμό και, δη, επιχειρήσεις της περιοχής που δοκιμάζονται από τις που έχουν προκληθεί. Μαζί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό, και τον αντιπεριφερειάρχη . Λαδόπουλο, συνομιλήσαμε με και εκπροσώπους συνεταιρισμών από διάφορους κλάδους της οικονομίας, καθώς και με τον δήμαρχο Τυρνάβου, αναλύοντας την προβλεπόμενη διαδικασία αποζημιώσεων για τις επιχειρήσεις. Διαδικασία που ξεκινάει άμεσα.
Το , ακολουθώντας την κατεύθυνση του πρωθυπουργού, και σε στενή με τις Περιφέρειες είναι δίπλα στις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και συνεχίζουμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση