Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Χρ. Τριαντόπουλος: Στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις του Τυρνάβου
Χρ. Τριαντόπουλος: Στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις του Τυρνάβου

Χρ. Τριαντόπουλος: Στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις του Τυρνάβου

Επίσκεψη και στις σεισμόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου πραγματοποίησε προχθές, Παρασκευή, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος είχε και σειρά συναντήσεων με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τον δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, και εκπροσώπους συνεταιρισμών, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τα που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Επισκέφθηκα την περιοχή του Τυρνάβου που χτυπήθηκε από τον σεισμό και, δη, της περιοχής που δοκιμάζονται από τις ζημιές που έχουν προκληθεί. Μαζί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό, και τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Λαδόπουλο, συνομιλήσαμε με και εκπροσώπους συνεταιρισμών από διάφορους κλάδους της οικονομίας, καθώς και με τον δήμαρχο Τυρνάβου, αναλύοντας την προβλεπόμενη διαδικασία αποζημιώσεων για τις επιχειρήσεις. Διαδικασία που ξεκινάει άμεσα.
Το Υπουργείο Οικονομικών, ακολουθώντας την κατεύθυνση του πρωθυπουργού, και σε στενή συνεργασία με τις Περιφέρειες είναι δίπλα στις που δοκιμάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και συνεχίζουμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση