Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Άθληση και χαρά στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων
Άθληση και χαρά στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

Άθληση και χαρά στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

Ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο συγκινήσεις και ευγενή άμιλλα, ήταν αυτό της περασμένης Πέμπτης 15 Ιουνίου, που πέρασαν τα μαζί με τους παιδαγωγούς, τους γονείς, τους φίλους και τους που στηρίζουν τις δράσεις των του Δήμου Λαρισαίων.

Το της ιάννουλης οι «Δυναμίτες» μαζί με το ΚΔΑΠ του Ιπποκράτη οι «Μυρμιδόνες», αποφάσισαν να επισκεφτούν τα στο ΚΔΑΠ που στεγάζεται στο 44ο Δημοτικό Σχολείο, τους «Ταξιδευτές» της Λάρισας και όλοι μαζί να αναγνωρίσουν τη σημασία της άσκησης στην παιδική ηλικία, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί.

Καθημερινά, στο πρόγραμμα και των 10 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου υπάρχει πρόγραμμα γυμναστικής, άθλησης και χορού από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, αποδεικνύοντας ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών, είναι όλες οι δραστηριότητες να είναι ένα παιχνίδι χαράς, κοινωνικοποίησης, φιλίας, κοινής προσπάθειας και συνεργασίας. Η άθληση για τα παιδιά σήμερα είναι ουσιαστικά το παιχνίδι μιας εποχής όπου οι αλάνες έχουν εξαφανιστεί και δεν υπάρχει πια χρόνος, ευκαιρία ή και ασφάλεια για ελεύθερο παιχνίδι στις γειτονιές. ια το λόγο αυτό βγαίνουμε στις αυλές των σχολείων, στα , στα πάρκα και στις πλατείες λέγοντας όχι στον ¨καναπέ¨, στην ¨τηλεόραση¨, στο ¨τάμπλετ¨, στο ¨ψυγείο¨.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση συνόδευσαν μουσικά το συγκρότημα “Ροκόμελο“ με τον κ. Τάσο Βόγγολη στην κιθάρα και στο τραγούδι, ενώ τους αγώνες ποδοσφαίρου και συντόνισε ο κ. Σάκης Παπαγιάννης με τη βοήθεια της κας Ελένης Καφφέ και του κ. Θανάση Οικονόμου.

Ενημερώνουμε τους γονείς αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ, ότι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου αλλάζει η απογευματινή ζώνη λειτουργίας σε πρωινή, με ωράριο λειτουργίας 07:00π.μ έως 15:00μ.μ.

Τηλέφωνα του κάθε υπεύθυνου/ης παιδαγωγού ανά δομή:

• ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, Μπικιώτη Βάνα τηλ: 2410537072

• 1οΔημ. Σχολείο Γιάννουλης, Βαφειαδάκη Αγγελική τηλ:6988593284

• 14οΔημ. Σχολείο Ιπποκράτης, Μπέτσος Νίκος τηλ: 6985766669

• 33οΔημ. Σχολείο , Παππά Χρύσα τηλ: 6988581634

• 44οΔημ. Σχολείο Νέα Πολιτεία, Χουλιάρα Στέλλα τηλ: 6984692728

"Αλιεύοντας" την είδηση