Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Συλλήψεις και έρευνα εντοπισμού ληστών στη Λάρισα
Συλλήψεις και έρευνα εντοπισμού ληστών στη Λάρισα

Συλλήψεις και έρευνα εντοπισμού ληστών στη Λάρισα

Συνελήφθη, χθες (18-02-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, ένας 43χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί κατα για παράνομη βία, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Eπίσης συνελήφθησαν, χθες (18-02-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών Λάρισας, δύο Λαρισαίοι, ηλικίας 31 και 39 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με , η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού.

 

Ειδικότερα, χθες (18-02-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, οι τρεις , έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας δύο απ' αυτούς κυνηγετικό και πιστόλι, εισήλθαν σε μίνι – μάρκετ και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος 72χρονου , αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Στην προσπάθεια του ηλικιωμένου να τους αποτρέψει, οι προκάλεσαν σωματικές βλάβες τόσο σ' αυτόν όσο και σε βάρος της 61χρονης συζύγου του.

Επιπλέον, αφαίρεσαν ένα δίκαννο κυνηγετικό ιδιοκτησίας του 72χρονου.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ την προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση