Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Απεβίωσε ο αθλητικογράφος Αντώνης Τζιτζέλης
Απεβίωσε ο  αθλητικογράφος Αντώνης Τζιτζέλης

Απεβίωσε ο αθλητικογράφος Αντώνης Τζιτζέλης

 

Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα ο γνωστός  αθλητικογράφος της Λάρισας σε ηλικία 84 ετών.

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 6 Μαρτίου το 1933. Αποφοίτησε από το Α' την περίοδο 1951-2. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας» όπου ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ ενώ παράλληλα αναλαμβάνοντας ως νυχτερινός συντάκτης, ασχολήθηκε και με το ελεύθερο ρεπορτάζ.

Το 1955 εργάστηκε για 15 μήνες στα «Θεσσαλικά Νέα» και το 1959 επανήλθε στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας». Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «Νέος Κόσμος», «Εμπρός » και «Μάχη».

Το 1964 έγινε μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς ς και ς, και το 1967 έφυγε για τη Γερμανία όπου έμεινε για 10 χρόνια, κατά την επιστροφή του στην προσελήφθη από την εφημερίδα «» όπου εργάστηκε ως νυχτερινός συντάκτης του αθλητικού και ελεύθερου ρεπορτάζ μέχρι και την συνταξιοδότησή του το 1998.

Ψηφίσματα για την απώλεια  του Αντώνη Τζιτζέλη, εξέδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και ς καθώς και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του, θα ψαλεί σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στον Άγιο νσταντίνο Λαρίσης.

 

Ψήφισμα

Με αφορμή το θάνατο του μέλους μας, Αντώνιου Τζιτζέλη, τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών της, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν τα εξής:

  1. Να παραστούν σύσσωμα στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 7.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου νσταντίνου στη Λάρισα και να καταθέσουν στεφάνια.
  2. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην και τους οικείους της.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση