Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2 της ΠΑΘΕ
Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2 της ΠΑΘΕ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2 της ΠΑΘΕ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2 του αυτοκινητοδρόμου .Θ.Ε., στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, από αύριο Τρίτη (24- 10-) μέχρι την Πέμπτη (26-10-), καθώς και την Πέμπτη (09-11- 2017) κατά τις ίδιες ώρες, καθημερινά και από 22:00΄ έως 06:00΄ της επομένης, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου .Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ (400+265).

Επίσης απαγορεύεται η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο .Θ.Ε., από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς .

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική
Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς,μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας – Πιερίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση