Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια
Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια

Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια

Σημαντικές βελτιώσεις ς στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό της σύμβασης προϋπολογισμού 73. για το «αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας Π.Ε. Λάρισας».

Με το συγκεκριμένο θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία που έχει καταγράψει η αρμόδια υπηρεσία της ς Θεσσαλίας όπου είτε θα αντικατασταθούν ή θα επισκευασθούν στηθαία, είτε να τοποθετηθούν νέα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα μία σύμβαση προϋπολογισμού 73., η οποία αφορά σε αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό κύκλωμα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Η υπηρεσία μας έχει ήδη καταγράψει και ιεραρχήσει τις ανάγκες, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν το βαθμό ς στις μετακινήσεις των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στις των εμπορευμάτων.

Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία συνεχίζουμε με προσήλωση στους μεγάλους στόχους αλλά και στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Οφείλουμε σ' αυτή την προσπάθεια να έχουμε την αυτονόητη συμπαράσταση του κράτους το οποίο πρέπει να μεριμνήσει άμεσα και να αποδώσει τους θεσμοθετημένους πόρους στις για το 2016, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται τις ασφάλειας των πολιτών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση