Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια
Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια

Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια

Σημντικές βελτιώσεις σφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας ς θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό της ς προϋπολογισμού 73.800 ευρώ για το έργο «αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας Π.Ε. ς».

Με το συγκεκριμένο έργο θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία που έχει καταγράψει η αρμόδια υπηρεσία της όπου είτε θα αντικατασταθούν ή θα επισκευασθούν στηθαία, είτε να τοποθετηθούν νέα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Σε του, μετά την υπογραφή της ς, ο τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα μία σύμβαση προϋπολογισμού 73.800 ευρώ, η οποία αφορά σε αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό κύκλωμα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Η υπηρεσία μας έχει ήδη καταγράψει και ιεραρχήσει τις ανάγκες, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν το βαθμό ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στις μεταφορές των εμπορευμάτων.

Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία συνεχίζουμε με προσήλωση στους μεγάλους στόχους αλλά και στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Οφείλουμε σ' αυτή την προσπάθεια να έχουμε την αυτονόητη συάσταση του κράτους το οποίο πρέπει να μεριμνήσει άμεσα και να αποδώσει τους θεσμοθετημένους πόρους στις Περιφέρειες για το 2016, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται τις ασφάλειας των πολιτών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση