Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια
Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια

Αντικατάσταση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τη Περιφέρεια

Σημαντικές βελτιώσεις ασφάλειας στο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό της σύμβασης προϋπολογισμού 73.800 για το «αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας ».

Με το συγκεκριμένο θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες σε σημεία που έχει καταγράψει η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου είτε θα αντικατασταθούν ή θα επισκευασθούν στηθαία, είτε να τοποθετηθούν νέα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα μία σύμβαση προϋπολογισμού 73.800 , η οποία αφορά σε αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό κύκλωμα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Η υπηρεσία μας έχει ήδη καταγράψει και ιεραρχήσει τις ανάγκες, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι που θα βελτιώσουν το βαθμό ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στις μεταφορές των εμπορευμάτων.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία συνεχίζουμε με προσήλωση στους μεγάλους στόχους αλλά και στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Οφείλουμε σ’ αυτή την προσπάθεια να έχουμε την αυτονόητη συμπαράσταση του κράτους το οποίο πρέπει να μεριμνήσει άμεσα και να αποδώσει τους θεσμοθετημένους πόρους στις Περιφέρειες για το 2016, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται τις ασφάλειας των πολιτών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση