Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Άμεση σύλληψη  έξι ατόμων για ληστεία σε περιοχή της Λάρισας
Άμεση σύλληψη  έξι ατόμων για ληστεία σε περιοχή της Λάρισας

Άμεση σύλληψη  έξι ατόμων για ληστεία σε περιοχή της Λάρισας

Συνελήφθησν χθες (31-05-2020) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λμίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας και Λαμίας, έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Χθες το βράδυ, οκτώ άγνωστοι μετέβησαν σε σπίτι Λαρισαίας  σε περιοχή του νομού ς, όπου με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, αφαίρεσαν το χρηματικό των (560) ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και δύο κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια, διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, αστυνομικοί των προαναφερόμενων Υπηρεσιών εντόπισαν τα δύο οχήματα, τα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έξι από τους .

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καπέλα τζόκεϊ, ένα κάλυμμα λαιμού, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρία από τα οποία αφαιρέθηκαν από την ανωτέρω οικία και αποδόθηκαν στη νόμιμο δικαιούχο τους, καθώς και το χρηματικό των (1.655) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα δύο προαναφερόμενα οχήματα, ως μέσα διάπραξης της ληστείας και διαφυγής των δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ς, ενώ από την συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη των συνεργών τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση