Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Αυξάνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αυξάνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αυξάνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αυξάνει την ασφάλεια στο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια ς μετά από την έγκριση δημοπράτησης από τον περιφερειάρχη ς  Κώστα Αγοραστό, του έργου «Αντικατάσταση και επισκευή στηθαίων ασφαλείας και πινακίδων σήμανσης στο  της Π.Ε. Λάρισας» προϋπολογισμού: 300.000,00 € (με ).

Σε του ο  τόνισε τα εξής: «Με , προγραμματισμό και ιεράρχηση των αναγκών εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Θεσσαλίας. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε την ασφαλή της μετακίνησης των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων».

Με την παρούσα εργολαβία, προβλέπεται να συντηρηθούν – αντικατασταθούν, αλλά και να επισκευαστούν στηθαία ασφαλείας και πινακίδες σήμανσης καθώς και να αντικατασταθούν σιδηρά κιγκλιδώματα των οδών, κατά μήκος του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου, αρμοδιότητος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας  Λάρισας.

Προβλέπεται η συντήρηση και η αντικατάσταση ρυθμιστικών πινακίδων σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας. Επίσης προβλέπεται η αποξήλωση παλαιών ή κατεσμένων προς αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας αλλά και σιδηρών κιγκλιδωμάτων οδών. Στόχος της παρούσας εργολαβίας είναι να αυξηθεί η ασφάλεια του οδικού δικτύου, η προστασία των διερχόμενων αυτοκινήτων για την ελαχιστοποίηση ατυχημάτων.   Η τοποθέτηση θα γίνεται αυστηρά με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση